top of page

Back2workcare

Back2workcare is een multidisciplinaire samenwerking die in de afgelopen jaren ontstaan is. De basis ligt bij Inge en Birgit die altijd zoeken naar samenewrking om mensen zo optimaal mogelijk te kunnen helpen.

Zo zijn ze in de Reintegratie gerold doordat er steeds meer aanvragen kwamen om mensen te helpen reintegreren. Omdat ze niet alle disciplines zelf in huis hadden zijn ze zoeken naar disciplines die passen binnen het concept Back2workcare.

Zo zijn er 3 personen toegevoegd aaan het team van Back2workcare:

Sumeya Hamie


Het team van Back2workcare is op elkaar ingespeeld zodat trajecten op maat geleverd worden en elk teamlid zijn of haar eigen disciplines heeft.

We starten altijd met een intake om een baseline te bepalen en van daaruit geven we en advies. Het advies is gebaseerd op alle gegevens die verzameld worden uit de intake.


Alle evaluatiemomenten zullen meegenomen worden in het advies met de daarbij behorende testen en metingen.


Onze diensten zijn voor bedrijven en werknemers, voor letselschade, traumatische fysieke en mentale gebeurtenissen. Bij twijfel kun je ons altijd benaderen of Back2workcare wat voor je kan betekenen.


Wil je kennismaken met Back2workcare dan kunnen we altijd een afspraak inplannen en me een kopje kofffie of thee de mogelijkheden bespreken.


Wij staan klaar voor jou.


Team Back2workcare


#fysieke trajecten

#mentale trajecten

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page