top of page

Onze visie

“Alles begint bij een goede gezondheid"

Als werkgever weet u als geen ander hoe belangrijk de gezondheid van uw werknemers is. Niet alleen voor henzelf maar ook voor uw bedrijf. Ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid, leed en hoge kosten dragen niet bij aan de gezondheid van uw bedrijf.

Re-integratie lage rug klachten

Lage rugklachten komen voor bij 85% van de Nederlandse bevolking en een deel hiervan herstelt daar volledig van. De mensen die niet volledig herstellen van lage rugklachten komen vaak in een vicieuze cirkel terecht. En dat kan leiden tot regelmatig en/of langdurig ziekteverzuim. Wij zijn specialist in re-integratie lage rug klachten en kunnen ervoor zorgen dat uw werknemers volledig herstellen.

Burn-out

De mentale gezondheid van uw werknemers kan de fysieke gezondheid behoorlijk beïnvloeden. Zowel in positieve als in negatieve zin. Op het moment dat een werknemer mentale klachten ervaart die eventueel samenhangen met fysieke klachten, en er is sprake van een burn-out, wordt het ziekteverzuim alleen maar langer en slepender.

Voorkomen van uitval

Het laatste wat je wilt als werkgever is dat je werknemer volledig uitvalt en in langdurig ziekteverzuim terecht komt. Je wilt koste wat het kost ziekteverzuim voorkomen en het herstel van klachten stimuleren. Ook werknemers die gedeeltelijk ziektebeeld zijn, wil je volledig laten herstellen en voorkomen dat ze met volledig ziekteverzuim gaan. Tenslotte wil je voorkomen dat de werknemers die met klachten volledig doorwerken alsnog uitvallen.

bottom of page