top of page

Mentale trajecten

"Fysiek en mentaal in balans"

1 op de 6 werknemers valt uit door burn-out klachten. Deze klachten zijn in veel gevallen niet volledig werk gerelateerd maar zorgen wel vaak voor minimaal 6 weken ziekteverzuim. Om ervoor te zorgen dat uw werknemers niet langdurig uitvallen en volledig herstellen van hun klachten, zijn wij er voor u.

Burn-out

"Fysiek en mentaal in balans"

Stress en Burn-out lijken steeds meer bij ons leven te horen. Medewerkers hebben het vaak zwaar en weten niet hoe ze het roer om moeten gooien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan samenwerken in een team, omgaan met je eigen werkzaamheden, de situatie thuis en het sociale leven. Er zijn talloze factoren die meespelen in het ontstaan van stress en in een Burn-out terechtkomen. Wij zijn specialist op het gebied van Burn-out in Roermond en omgeving. Een lokale partij die op een persoonlijke en unieke manier met deze problematiek omgaat.

Wij zien all burn-out gerelateerde oorzaken als een proces, ook voor de toekomst. Wij leren je hoe je de dingen leert die je meemaakt, hoe je signalen herkent en hoe je de situatie waar je op dat moment inzit accepteert.

Omgaan met stress

Ons doel is om samen vooruit te gaan en negatieve stress te veranderen in onschadelijke positieve stress.

Ieder mens reageert anders op stressvolle situaties. Iedereen heeft een ander denkpatroon en een andere achtergrond en reageert van hieruit anders op stress. Ook al kun je de oorzaak van negatieve stress niet wegnemen, je kunt wel leren om er anders over te denken. Heel wat mensen kampen met denkpatronen die allesbehalve constructief zijn: zwart-wit denken, alleen letten op negatieve dingen, zelfverwijt, laag zelfbeeld enzovoorts. Een constructieve en positieve manier van denken helpt enorm om negatieve stress te lijf te gaan. Dit is iets wat aangeleerd kan worden.

Burn-out coach 

Hoe omgaan met stress? Een burn-out coach begeleid je met het stap voor stap omvormen van je negatieve belemmerende gedachten naar een constructieve denkwijze. Zo vergroot je je draagkracht voor stress en vind je je evenwicht en balans tussen fysiek en mentaal terug.

Leren omgaan met stress, oefeningen en raadgevingen van onze Stress- en Burn-out coach in de praktijk brengen en regelmatig coaching gesprekken voeren, helpt je om van een burn-out te herstellen en in de toekomst te vermijden.

bottom of page