top of page

Back2workcare 

Weekenden

Back2workcare organiseert weekenden voor werknemers van bedrijven en particulieren.

De weekenden hebben als doel om zich als persoon te ontwikkelen en meer inzicht over jezelf te krijgen of om beter met stress leren omgaan.

STRESS RELEASE 
weekend

Het STRESS RELEASE weekend is bedoeld om inzicht krijgen in stress, hoe ontstaat stress, wat doet het mentaal en fysiek met je en hoe kun je leren beter met stress om te gaan.

Tijdens dit weekend bieden we  gezonde snacks en een biologische lunch aan.

Alles in het kader van verbetering van kwaliteit van leven en leren genieten van het leven.

28 en 29 oktober 2023

€350,00 p.p.

programma "Klik hier"

Levenssleutel

Bevrijd jezelf van het belemmerende patroon dat ontstaan is in het verleden, maar waar je nog steeds onbewust naar handelt middels de methode Levenssleutel.

Deze nieuwe methode geeft je in dit weekend de sleutel om weer in je eigen kracht te gaan staan. Wij begeleiden je in duidelijke stappen naar de oorsprong van jouw herhalende, ingesleten patroon dat ontstaan is in je kindertijd. De gevoelde ervaring neem je mee om de gewenste verandering toe te gaan passen in je leven. Het geeft je de kans om veel vrijer met het leven om te gaan, dat wat eerst leek nooit te kunnen veranderen komt in een ander licht te staan. Zo ervaar je dat dat wat onbewust ontstaan is niet meer passend is. Je beweegt je vanuit de onmacht naar de kracht.

11 en 12 november 2023

€288,00 p.p.

Neem contact met mij op

waar ben je in geinteresseerd
bottom of page