top of page

Annemiek

Over Annemiek

Ja wat ga je dan over jezelf zeggen. Ik geloof in de magie van het leven, de magie van het lichaam, de magie van de ziel. Mijn leven heeft er niet altijd uitgezien zoals nu, maar door naar mijn lichaam te leren luisteren heb ik vele nieuwe ontdekkingen over mezelf gedaan en heeft mij dit gebracht waar ik nu ben en wat ik nu doe. Het durven voelen en leren uitspreken van dat gevoel heeft mijn lichaam en hierdoor ook mijn  leven zoveel meer LeefRuimte gegeven.  Dat is iets wat ik iedereen gun. Het leven is magisch als je durft te leven vanuit je hart.

In mijn werk, zijn mijn handen leidend, zij ‘weten’ waar te gaan en ik volg. Nooit wetende wat er gaat komen, vertrouwende op datgene wat zich aandient ook datgene is wat ‘gezien en geheeld’ wil worden.

Rebalancing; aanraken met aandacht. Durf jij je te laten verwonderen door deze magie?

Ontwerp zonder titel - 2023-07-30T203033.149.png

Rebalancing

image.png

Rebalancing valt onder de noemer lichaamsgerichte psychotherapie. Het leren luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Met Rebalancing ga je aan den lijve ervaren en onderzoeken wat bijvoorbeeld je vastgeroeste patronen of triggers zijn, maar ook trauma’s, relatieproblemen, vastlopen in je werk of studie, burn out, hooggevoeligheid, angststoornissen of fysieke klachten kunnen onderwerp van onderzoek zijn.

Tijdens een sessie gaan we op zoek naar de kern van datgene wat er in het dagelijkse leven zo in de weg zit. Al samen pratende gaan we op onderzoek in het lichaam en voelen waar deze ‘verkramping’ zit. Door hierop te focussen  kunnen de gevoelens en ervaringen die in dat gebied in je lichaam aanwezig zijn aan de oppervlakte verschijnen. Aanraking met massagetechnieken van dat gebied van het lichaam op de massagetafel maakt dat alles aan emoties en ervaringen wat hieraan verbonden is in beweging komt en word je je bewust van dat wat je daar ‘weggestopt’ hebt. Door dit proces samen te doorvoelen creëer je dan op dat moment de mogelijkheid om deze gevoelens opnieuw te ervaren in een andere setting en kan het transformeren, omdat je er nu aandacht en ruimte aan geeft. Eigenlijk werkt het lichaam zo dat dat wat gevoeld wordt geleefd wil worden. Dan komt dat gevoel letterlijk naar buiten en is er meer vrijheid en leefruimte voor jezelf beschikbaar.

bottom of page