top of page
  • Birgit Schmitz

Back2workcare, maatwerk voor bedrijven en werknemers!

Back2workcare verzorgt mentale en fysieke trajecten voor bedrijven. Uitval vanwege mentale en/of fysieke klachten komt steeds vaker voor en wordt een steeds hogere kostenpost.

Uitval door ziekteverzuim zoals Burn-out en stress zorgt voor een kettingreactie in het bedrijf. Naast het missen van een belangrijke schakel in uw bedrijf, worden collega's extra belast. Daardoor bestaat het risico dat deze werknemer ook kan gaan uitvallen vanwege het opvangen van werkzaamheden van collega's.

Uitval door lage rugklachten komt steeds vaker voor. Back2workcare zal tijdens de intake gaan screenen om helderheid te krijgen over b.v. een houdings- of beweegpatroon. Werknemers die als vaker lage rugklachten hebben gehad ontwikkelen vaak bepaalde houdingen en bewegingen zoals een flexie- of een extensie patroon. Hierover zullen we in een van de volgende blogs meer informatie over verstrekken.


Hoe fijn is het voor u als werkgever mensen te hebben rondlopen die lekker in hun vel zitten, vitaal zijn en gezond door het leven gaan. Het heeft tevens een positieve uitwerking op de werksfeer en de in- en externe contactmomenten.

Onze trajecten starten met een intake waarna u als werkgever samen met de werknemer een advies krijgt.


Ook bieden wij trainingen en workshops aan met algemene onderwerpen als ook specifieke onderwerpen die het bedrijf belangr4ijk vindt. Denk aan een workshop over werkplekken. Zo'n workshop wordt dan gemaakt met beeldmateriaal van het bedrijf zodat alle informatie ook direct toepasbaar is.


Ons meet- en testcentrum gebruiken we om b.v. lage rugklachten in beeld te brengen met een Backcheck® en een Flexchair®. Alle metingen worden verwerkt in de rapportage die gebruikt worden om te bepalen welk traject het beste past. Tussentijdse evaluatiemomenten met eventueel de metingen en testen monitoren het traject.


Wilt u al eerder informatie over lage rug trajecten dan kunt u contact met ons opnemen.


Op onze locatie Peoplecare werken meerdere disciplines samen bij Back2workcare.

U kunt ons vinden in het pand Peoplecare

Louis Eijssenweg 3

6049 CD Herten

0475320399

www.back2workcare.nl1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page